Westerdel Eiland D

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Dijk en Waard - Langedijk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen in de groene achtertuin van de Randstad
Langedijk wordt wel eens de groene achtertuin van de Randstad genoemd. En dat is niet voor niets. Langedijk en omgeving hebben verrassend veel te bieden op het gebied van natuur, rust en recreatie. De nabijheid van stadse dynamiek, toegangswegen en vele voorzieningen maken Langedijk tot een ideale woonbestemming. En juist híer, in buurtschap Zuid-Scharwoude, ontwikkelt Ballast Nedam Development het deelproject Eiland D: maar liefst 21 royale koopwoningen, ontworpen in authentieke jaren ’30-stijl. Alle woningen liggen direct aan het water, dus op een zwoele zomerdag stap je zó vanuit je achtertuin in je sloep voor een rondje over de plas. Vergeet je de picknickmand niet?

Het Rijk van Duizend Eilanden
Even ten noorden van Alkmaar, op twintig minuten rijden van het Noord-Hollandse strand, strekt het Rijk van Duizend Eilanden zich uit. Het gebied is een paradijs in de meest letterlijke zin van het woord: het waterrijke gebied, vol kreken, vaarten en eilanden, biedt kilometers aan vaarroutes, vele hectaren groen en eindeloze wandel- en fietspaden. Het gebied nodigt niet alleen uit tot recreëren, maar ook tot dagdromen: ‘Je zal hier maar wonen…’. Maar waarom zou je blijven dromen? Lees snel verder!

De 21 royale koopwoningen van Eiland D liggen op een steenworp afstand van het vernieuwde Winkelcentrum Broekerveiling. Voorzieningen als scholen, een NS-treinstation, een gezondheidscentrum en een kinderdagverblijf liggen in de directe nabijheid. En niet alleen de uitgestrekte natuur, maar ook de stedelijke gezelligheid is zeer vlakbij: de schitterende binnenstad van Alkmaar ligt bijna om de hoek.
Voor meer informatie zie projectsite: www.westerdel-eiland-d.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Westerdel Eiland D
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dijk en Waard.

Aanmelden