Meerlant fase 1

Dijk en Waard - Langedijk
Actueel aanbod

€ 325.000,- tot € 750.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 190m2
Kaveloppervlak
185 - 625m2

Over dit project

Tussen de watergangen in de nieuwbouwwijk van Westerdel, gelegen in Langedijk, verrijst straks een nieuw project, genaamd Meerlant.


Meerlant maakt deel uit van de fase "De Eilanden". Naast de Eilanden bestaat het plangebied ook uit “de Straatjes” en “de Centrale Buurt” waar alle wenselijke voorzieningen aanwezig zijn. Deze twee deelplannen zijn grotendeels gerealiseerd.

In Meerlant worden er 26 woningen gerealiseerd met een diversiteit aan woningtypen waaronder een verscheidenheid aan rijwoningen, 2-onder-1 kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen en kavels zijn enorm uiteenlopend in grootte waardoor verschillende doelgroepen deel kunnen uitmaken van het plan.

Alle woningen grenzen aan doorvaarbaar water! Ziet u zichzelf hier al wonen? Schrijf u dan nu in om als een van de eerste op de hoogte te blijven van dit project.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Meerlant fase 1
Woningen
0 van 26 beschikbaar
Prijs
€ 325.000,- tot € 750.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dijk en Waard.

Aanmelden