Meerlant fase 2

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Dijk en Waard - Langedijk
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
122 - 183m2
Kaveloppervlak
154 - 657m2

Over dit project

NOG ÉÉN WONING BESCHIKBAAR. BOUW GESTART!

Thans zijn nog beschikbaar:
Bouwnummer 45 2/1-kapwoning Koopsom € 620.000,- V.0.N.

Een droomplek uit duizenden! Wie wil daar niet wonen?

De tweede fase van Meerlant brengt het wonen op een prachtig wooneiland binnen handbereik. Tussen Zuid-Scharwoude en Broek op Langedijk worden 22 prachtige huizen gebouwd in de prachtige groene en waterrijke wijk Westerdel. Op diverse eilandjes verrijzen hier fraaie rijwoningen, twee-onder-een-kappers tot vrijstaande woningen. Alle woningen in deze tweede fase beschikken over een eigen vlonder en hebben stuk voor stuk hun eigen karakter. De woningen zijn ontworpen in een rustieke dorpsstraatstijl, waar gerefereerd wordt aan de diverse kapvormen en geveldetails. Elke woning is weer op een andere manier gedetailleerd, een prachtige luifel, klassieke luiken of verrijkende erker. Ieder huis beschikt over klassieke kozijnen, ramen en deuren en een luxe entree.

Groen wonen op een groene plek, ook dat is wonen in Meerlant fase 2. Vanzelfsprekend voldoen alle woningen aan het predicaat BENG en beschikken ze over zonnepanelen. Kortom: jouw woondromen komen op dit prachtige wooneiland uit!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Meerlant fase 2
Woningen
0 van 22 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dijk en Waard.

Aanmelden