Wonen in Woodstone - Oak

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Dijk en Waard - Heerhugowaard
Actueel aanbod

€ 239.840,- tot € 819.840,-

Kenmerken

Woonoppervlak
40 - 134m2
Inhoud
150 - 507m3

Over dit project

Start verkoop vrijdag 10 (14:00 - 19:00 uur) en zaterdag 11 maart (10:00 - 16:00)
Eindelijk is het zover. Het meest spraakmakende en ambitieuze nieuwbouwproject van Heerhugowaard gaat in verkoop. Wonen in Woodstone staat voor de toekomst van het wonen en bouwen. Een project waar werkelijk aan alles is gedacht. Van buiten zo sterk als steen en van binnen zo duurzaam als hout. Hout is het bouwmateriaal van de toekomst. Het groeit elke dag en slaat CO2 op i.p.v. dat het CO2 uitstoot. Daarnaast is het een boost voor je gezondheid. Uiteraard zijn de woningen erg duurzaam en is er op deze centrumlocatie een parkeergarage en -dek. De nieuwe inrichting wordt extra groen en aantrekkelijk om in te verblijven. De hoge entrees van bijna 6 meter, de extra verdiepingshoogte, veel daglicht en authentieke w-gevels zorgen voor ongekend fraai wonen met werkelijk alle voorzieningen op loopafstand.

Nieuwsgierig geworden? Kom de modelwoningen bezichtigen en ervaar zelf hoe fijn en bijzonder deze woningen zijn. Via www.woneninwoodstone.nl kan je een tijdstip selecteren op 10 of 11 maart. Mocht er geen tijdstip beschikbaar zijn, neem dan contact op met onze makelaars.

Gezond wonen in het hart van de stad
Wonen in het centrum van Heerhugowaard. En toch midden in een parkachtige omgeving. In een duurzaam, behaaglijk appartement met een unieke, eigenwijze architectuur. Dat is Woodstone. Bijna volledig gebouwd van hout met van buiten een stoere, moderne uitstraling. En met binnen al het comfort dat jij je maar kunt wensen. Zie jij jezelf hier al wonen?

Het grootste houtbouwproject van Europa
Woodstone is niet zomaar een project, maar het grootste houtbouwproject van Europa. En hét toonbeeld van duurzaam wonen. Want de woningen en appartementen worden bijna volledig gebouwd van cross laminated timber; een houtbouwproduct dat bestaat uit kruislaags verlijmde lamellen. Dit materiaal is bijzonder duurzaam, energiebesparend, luchtdicht en zorgt voor een behaaglijk en gezond binnenklimaat met een prettige akoestiek. Bovendien is dit materiaal vormvast, eenvoudig te monteren en biedt het volop mogelijkheden om precies die duurzame, groen en serene stijl neer te zetten. Wonen in Woodstone is dus mooi en comfortabel wonen. En hét woningbouwproject voor mensen met een groen hart.

Spraakmakende,eigenwijze architectuur
Woodstone wordt ontwikkeld door M.J. de Nijs Projectontwikkeling. En dat betekent bij voorbaat al dat je iets bijzonders kunt verwachten. Want de projectontwikkelaar focust zich op woningen met een unieke architectuur en een eigen uitstraling. Voor dit project zijn dan ook de beste architecten aangetrokken. Mecanoo, Boporai en houtbouwer Hamlet zijn samen verantwoordelijk voor de bijzondere architectuur.

Voor iedere doelgroep de ideale woning
Woodstone verrijst in het hart van Heerhugowaard. Midden in deze groenrijke omgeving komen straks vijf markante appartementengebouwen, die variëren in hoogte, waarin een breed scala aan woningtypen zijn ondergebracht. Of je nu de wens hebt om riant te wonen of juist de voorkeur geeft aan een kleiner en compacter appartement, in Woodstone heb je volop keuze. Want de appartementen variëren in grootte van 40 tot 150 m² met daarnaast 1 superieur penthouse van boven de 200m². Fijn dus voor starters en senioren, maar ook voor gezinnen.

Laagste hypotheekrente
Ruim 80% van de woningen valt onder de Nationale Hypotheek Grens (NHG-grens). Hierdoor ontvang je een eerste rentekorting. Daarnaast geven onze partners Rabobank en Triodos een tweede rentekorting ivm het gunstige energielabel (Energielabel A+++ of A++ afhankelijk van ligging in het gebouw) en hoge mate van circulariteit. Bij de Rabobank ontvang je namelijk een duurzaamheidskorting en bij de Triodos een bio-based korting. Hiermee ben je verzekerd van de laagste hypotheekrente.

Een comfortabel en gezond binnenklimaat
Waar je van buiten geniet van dat stoere, eigenwijze hout, maak jij je woning van binnen helemaal eigen. Om het je gemakkelijk te maken worden alle wanden van gips, zodat je deze eenvoudig kunt bewerken. Het voordeel van gips boven beton is bovendien dat je scheuren voorkomt én kunt rekenen op een prettige akoestiek. Het plafond houdt die mooie uitstraling die hout met zich meebrengt. Zo haal je die stoere, eigenwijze sfeer van buiten ook een beetje naar binnen.

Zo circulair is jouw nieuwe woning
Duurzaamheid is hét speerpunt van Woodstone. Jouw nieuwe woning wordt zeer energiezuinig (BENG). Maar we gaan nog een stap verder. Het project wordt onderdeel van de Duurzame Ring Heerhugowaard waarbij sterk wordt ingezet om restwarmte uit de industrie te benutten voor de verwarming van bedrijven en woningen. Bovendien wordt Woodstone een circulair gebouw waarbij de meeste materialen in de toekomst kunnen worden gedemonteerd en hergebruikt. Van de CLT casco’s, de gevels en de gipsplaten tot de kozijnen, deuren en het sanitair. Alles kan worden hergebruikt of gerecycled. En hoewel dat wellicht pas over honderd jaar zal zijn, geeft het een goed gevoel dat de generatie na ons niet wordt opgezadeld met gebouwen en materialen waar niets meer mee kan worden gedaan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Woodstone - Oak
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
24 van 34 beschikbaar
Prijs
€ 239.840,- tot € 819.840,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp, Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dijk en Waard.

Aanmelden