Wandgrimeurs

Stationsmeester

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Dijk en Waard - Heerhugowaard
Actueel aanbod

€ 289.000,- tot € 496.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
53 - 91m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Vlakbij het station van Heerhugowaard verrijzen binnenkort twee markante woontorens die met elkaar zijn verbonden door een binnentuin. Deze binnentuin vormt het groene dak, dat bovenop een half verdiepte stallingsgarage ligt. In deze woontorens komen commerciële ruimtes op de begane grond en boven de stallinggarage aan de zuidwest-zijde. In Toren Noord creëren we huurappartementen. Toren Zuid is de grootste van het tweetal en mag met recht een ware eyecatcher genoemd worden. Deze blikvanger telt 82 moderne, compleet afgewerkte koopappartementen, verdeeld over elf verdiepingen.

Van de 82 moderne appartementen die Toren Zuid telt, is vrijwel geen appartement gelijk. De appartementen verschillen van elkaar in woonoppervlakte, indeling, positie van de ramen, het type buitenruimte, het aantal vertrekken en de afmeting van de ruimtes. In totaal zijn er maar liefst 9 typevarianten. Welk appartement je ook kiest, je geniet binnen net zoveel als buiten.

Jouw appartement beschikt over een lichte woonkamer, een fijne keuken, 1 of 2 slaapvertrekken, een complete badkamer en een handige inpandige berging. Met een balkon of terras beschik jij over je eigen buitenruimte. Daarnaast vormt de binnentuin een fijne ontmoetingsplek voor jong en oud.

In jouw appartement vind je volop duurzame toepassingen. Zo is jouw appartement aangesloten op de Duurzame Ring Heerhugowaard, waardoor je gebruik maakt van restwarmte. Met de vloer- verwarming verwarm je je appartement in de winter en koel je je woning in de zomer. Naast een uitstekend geïsoleerd appartement beschik je bovendien over een woning die onderhoudsarm is. Zo ben jij klaar voor de toekomst!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Stationsmeester
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
82
Prijs
€ 289.000,- tot € 496.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dijk en Waard.

Aanmelden