De Koolvlinder

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Dijk en Waard - Langedijk
Actueel aanbod

€ 240.000,- tot € 597.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
75 - 139m2
Kaveloppervlak
78 - 324m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Heb je verhuisplannen en een voorkeur voor een twee-onder-een-kapwoning? Een woning die ruim, comfortabel en duurzaam is, gelegen aan de rand van Noord-Scharwoude? Die kans krijg je nu. In nieuwbouwproject ‘De Koolvlinder’ zijn nu zes twee-onder-één-kapwoningen met drie woonlagen in verkoop gebracht. Met hun traditionele bouwstijl en karakteristieke architectuur sluiten de woningen goed aan bij De Koolvlinder.

Bouwplan “De Koolvlinder” te Noord-Scharwoude in de gemeente Langedijk wordt een nieuwe woonwijk met 25 energiezuinige koopwoningen. Het gaat om 4 types, waaronder twee- en drie-onder-een-kapwoningen en diverse rijwoningen. De (gasloze) woningen hebben een landelijke uitstraling met een verwijzing naar de kolenschuren van weleer. Alle woningen voldoen aan de nieuwste duurzaamheidsnormen. Altijd heerlijk comfortabel in je huis met triple glas, overal vloerverwarming, die warm in de winter en koel in de zomer is. “De Koolvlinder” ligt nabij de Spoorstraat, tussen de dorpskernen van Noord-Scharwoude en Oudkarspel. Het betreft een dorpse setting op circa 10 minuten autorijden van Heerhugowaard.

Het vernieuwende duurzaam zit hem niet alleen in de opwekking van elektra via de zonnepanelen, maar ook in het bouwsysteem: De woningen worden uitgevoerd met zoveel mogelijk hout als bouwmateriaal. Houtbouw heeft diverse voordelen. Zo slaan houten gebouwen CO2 op en is het materiaal oneindig hernieuwbaar. Hout is licht van gewicht, makkelijk verwerkbaar en het zorgt voor een duurzame, gezonde en prettige leefomgeving.

De naam Koolvlinder vormt een link naar de historie van dit gebied, waarin de koolteelt een hoofdrol speelde en de naam Spoorstraat ook een overblijfsel van is. De nieuwe wijk wordt een echt buurtje met 25 koopwoningen. Kleinschalig, ruim van opzet en met veel groen. Mooi gesitueerd aan het dorpsbos. Met 2 supermarkten op loopafstand. En vernieuwend duurzaam. De omgeving staat bekend door de talloze fraaie lintdorpen, volop natuurschoon en recreatievoorzieningen. Binnen minder dan 25 auto-minuten ben je op het strand. Daarnaast natuurlijk legio mogelijkheden voor heerlijk fietsen, wandelen of varen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Koolvlinder
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 6 beschikbaar
Prijs
€ 240.000,- tot € 597.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dijk en Waard.

Aanmelden